Belangrijke

informatie

Vires et Celeritas is een kleine gastvrije handbalvereniging in Gouda. Als je op zoek bent naar een leuke sport met kracht, snelheid, durf, inzicht en samenspel, dan is handbal vast iets voor jou!

 

Vires et Celeritas is opgericht in 1928 en daarmee één van de oudste nog bestaande handbalverenigingen in ons land. De naam Vires et Celeritas komt uit het latijn en betekent kracht en snelheid. Sportiviteit en samenspel staan bij ons hoog in het vaandel, niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten!

“Vires et Celeritas” kent een rijke historie. Bij de oprichting was het een gymnastiek- en atletiekvereniging. In 1930 werd daar handbal aan toegevoegd, net nadat het spel was ontstaan. In de jaren 1950-1960 werd er zelfs toneelgespeeld bij Vires en volleybal. Nu spelen we alleen nog handbal.

Vires et Celeritas… handbal

en nog véééél meer!

Zelf een keer Handbal proberen?

Wil je weten of handbal ook jouw sport is?

Kom het gewoon eens bij ons proberen.

Je kunt altijd drie keer gratis meetrainen. Je leert dan snel het handbalspel kennen.

 

Er zijn meerdere trainingsmomenten in de week, afhankelijk van jongens / meisjes en leeftijd. Zie het trainingsschema >>

 

Behalve handballen doen we ook nog andere leuke dingen. Zo gaat de jeugd op kamp, houden we filmavonden, een vossenjacht of bezoeken we een internationale handbalwedstrijd. En in december vereert Sinterklaas ons meestal ook wel met een bezoek! Handbal kan je bij Vires spelen vanaf 4 jaar.

Privacyverklaring

Binnen onze vereniging maken wij gebruik van (persoons)gegevens die u aan ons verstrekt. Dat is nodig om invulling te geven aan onze doelstelling, namelijk het met elkaar het bedrijven van de handbalsport en het uitvoeren van activiteiten die hiermee samenhangen. Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de gegevens die aan de vereniging zijn toevertrouwd. In onze privacyverklaring zetten wij uiteen hoe wij met (persoons)gegevens omgaan en welke rechten u heeft.

 

Download onze privacyverklaring